از ایتمهای مختلف سایت بازدید کنید هر انچه از ابزار وب نیاز دارید را خواهید یافت بازدید کنید

آموزش وردپرس

آموزش وردپرس

کامل ترین آموزش وردپرس هم اکنون در اختیار شماست. در کمتر از 4 ساعت می توانید وردپرس را با تمام جزئیات یاد بگیرید. یاد گرفتن وردپرس اصلا سخت نیست و ما در این سری ویدئوهای آموزشی به صورت تصویری، صفر تا صد نکات وردپرس را ارائه کرده ایم. این آموزش حاصل بیش از 10 سال تجربه در زمینه یادگیری وردپرس است که به رایگان در اختیار شما قرار گرفته شده است. اگر برای شما سوالی راجع به سرفصل ها پیش آمد، حتما در کامنت های همین مقاله بپرسید تا پاسخ دهیم.

وردپرس چیست؟

وردپرس (WordPress) یک سیستم مدیریت محتوای (CMS) متن باز است. این نرم‌افزار کاملا رایگان است و به کمک آن می‌توان بدون نیاز به برنامه‌نویسی سایت‌های اینترنتی را راه‌اندازی و مدیریت کرد. این سیستم مدیریت محتوا به زبان PHP نوشته شده و از پایگاه داده MySQL استفاده می‌کند. به اعتقاد بسیاری از متخصصان وب، وردپرس ساده‌ترین و در عین حال قدرتمند‌ترین سیستم مدیریت محتوا برای سایت‌های اینترنتی به شما می‌رود.

وردپرس بهترین انتخاب برای ساخت انواع وبسایت است. از وبلاگ گرفته تا وبسایت فروشگاهی و بیزنسی، وردپرس گزینه ای کاملا انعطاف پذیر است و می تواند انواع نیازهای شما را برطرف کند.

وبسایت وردپرسی چیست؟

وبسایت وردپرسی به هر وبسایتی می گویند که از وردپرس به عنوان سیستم مدیریت محتوا استفاده می کند. وردپرس هم بک اند را قدرت می بخشد که همان رابطی است که کاربر وارد آن می شود تا تغییری ایجاد کند یا محتوایی اضافه کند، و هم فرانت اند که بخش قابل مشاهده وبسایت است که کاربران وقتی وارد سایت می شوند، می بینند. وردپرس از زمانی که وارد مارکت طراحی سایت شد مدت زمان کمی طول کشید تا مخاطبان زیادی را جذب کند. همین مسئله باعث شد که به سرعت آموزش ورپرس بر کسانی که میخواهند در مارکت طراحی سایت فعالیت کنند، واجب شود.

انواع سایت با وردپرس

چند نمونه از انواع طراحی وبسایت با وردپرس عبارتند از:

  • وبلاگ: وبلاگ ها نوعی از سایت های وردپرسی هستند که انواع محتوا شامل مقاله، عکس، دستور غذا، نقد و … را منتشر می کنند. معمولا در وبلاگ ها مطالبی که اخیرا منتشر شده، ابتدا نمایش داده می شوند.
  • وبسایت فروشگاهی: وبسایت های فروشگاهی امکان خرید و فروش محصولات و خدمات را به صورت آنلاین و همچنین پرداخت آنلاین فراهم می کنند. با نصب افزونه های مخصوص سایت های فروشگاهی، می توانید فروشگاه آنلاین داشته باشید.
  • وبسایت بیزنسی: همه کسب و کارها برای حضور در اینترنت باید وبسایت داشته باشند. مشتریان به واسطه وبسایت شما می توانند با کسب و کارتان آشنا شوند و ببینند چه چیزی برای عرضه دارید. 
  •  وبسایت عضویت: در این وبسایت ها می توانید محتواهایی قرار دهید که تنها به شرط عضویت در سایت و ورود به آن قابل استفاده است. کاربر برای مشاهده این محتواها باید عضو سایت شود و حق عضویت پرداخت کند. وردپرس برای اینگونه وبسایت ها نیز افزونه های مخصوص دارد.
  • وبسایت پورتفولیو: با وبسایت پورتفولیو که با وردپرس ساخته شده، می توانید کارهای هنری و طراحی های خود را به نمایش بگذارید.
  • وبسایت فروم (انجمن): این وبسایت ها مخصوص پرسش و پاسخ کاربران و ارائه توصیه است. بیشتر وبسایت های فروم در حال حاضر با وردپرس ساخته شده اند.
  • وبسایت ایونت: اگر میزبان رویدادی هستید، وردپرس می تواند کمک کند تا جزئیات رویداد را به اشتراک بگذارید و بلیط بفروشید.
  • وبسایت آموزش مجازی: در اینگونه وبسایت ها، دانش آموزان می توانند در کلاس های آنلاین شرکت کنند، فرایند آموزش را دنبال کنند، منابع آموزشی را دانلود کنند و بسیاری موارد دیگر. با استفاده از افزونه های مخصوص آموزش مجازی که LMS گفته می شود، می توانید یک سایت آموزش مجازی فوق العاده داشته باشید.

اینها تنها چند نمونه از انواع وبسایت هایی بود که با وردپرس قابل راه اندازی هستند. قالب ها و افزونه های وردپرسی طرح ها و قابلیت های بیشتری به سایت شما اضافه می کند. 

نگاهی کلی به چرایی یادگیری وردپرس

وردپرس در سال 2003 صرفاً برای اهداف وبلاگ نویسی راه اندازی شد. از آنجایی که این CMS، منبع باز(open source) است، بسیاری از توسعه دهندگان در سراسر جهان شروع به کار بر روی وردپرس و اضافه کردن ویژگی های اضافی به آن کردند. بیش از 34 درصد از وب سایت های موجود در اینترنت با این CMS ساخته شده اند. چراکه طراحی سایت با وردپرس کار راحت و جالبی است. تعداد زیادی قالب وردپرس تا حد زیادی کار طراحی سایت را راحت کرده و هرگسی در کمتر از یک هفته میتواند یک سایت حرفه ای برای کسب و کار خود داشته باشد و پس از آن به مسائل دیگر آن مثل سئو بپردازد.

تا دسامبر 2018 وب سایت های ساخته شده با وردپرس بیش از 22 میلیارد بازدید ماهانه داشتند. این سیستم مدیریت محتوا در سال 2019 موفق شد بیش از 60 درصد از وب سایت های ساخته شد با استفاده از CMS ها را به دست آورد و در حال حاضر بیش از 75 میلیون وب سایت را راه اندازی می کند. سایت های وردپرسی را به راحتی می توان با افزونه وردپرس بهینه سازی کرد و تجربه کاربری را با آن بالا برد.

با این حال، وردپرس تنها سیستم مدیریت محتوا (CMS) موجود نیست. دروپال و جوملا هر دو CMS معروفی هستند که با وردپرس رقابت می کنند. وردپرس بیش از 140 میلیون دانلود داشته است، در حالی که جوملا و دروپال با 30 و 15 میلیون دانلود در حال تعقیب آن هستند. 

 

دلایل داشتن سایت وردپرسی برای کسب و کارها

تا قبل از معرفی وردپرس طراحی، راه‌اندازی و مدیریت سایت کاری بسیار دشوار بود؛ چرا که از ساده‌ترین تا پیچیده‌ترین اقدامات در زمینه طراحی و مدیریت سایت نیاز به دانش تخصصی برنامه‌نویسی داشت. به این ترتیب مانعی جدی کسب‌وکارها بر سر ورود به دنیای وب وجود داشت. اما وردپرس تمام این چالش‌ها را به یکباره برطرف کرد. به طوری که هر شخصی بدون داشتن دانش فنی برنامه‌نویسی می‌تواند سایت اختصاصی خود را به کمک وردپرس راه‌اندازی و مدیریت کند.

برای راه‌اندازی انواع سایت‌های اینترنتی از وبلاگ گرفته تا فروشگاه‌های آنلاین می‌توانید از سیستم مدیریت محتوای وردپرس استفاده کنید. اخیرا آماری از سوی توسعه‌دهندگان WordPress منتشر شد که نشان می‌داد بیش از 40 درصد سایت‌های اینترنتی در سراسر دنیا مبتنی بر وردپرس راه‌اندازی و اداره می‌شوند. از جمله مهم‌ترین دلایلی که کسب‌وکارهای کوچک و بزرگ در سراسر دنیا را به استفاده از WordPress ترغیب می‌کند، عبارت‌اند از:

  • کار کردن با وردپرس برای افراد مبتدی بدون دانش برنامه‌نویسی بسیار آسان است.
  • برای اعمال تغییرات روی سایت‌های اینترنتی وردپرس ساده‌ترین سیستم مدیریت محتواست.
  •  افزونه‌های WordPress کاربردی برای بهینه‌سازی موتورهای جستجو در دسترس هستند.
  •  تمام ابزارهای رسانه‌ای از متن گرفته تا ویدیو در وردپرس پشتیبانی می‌شوند.
  • یکی از امن‌ترین و مطمئن‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوا در دنیاست.
  • نیازی به پرداخت هزینه برای استفاده از WordPress نیست.
  • به طور دائمی نسخه‌های جدیدی از آن عرضه می‌شود که قابلیت‌های جذابی را در اختیار وب‌مسترها قرار می‌دهد که این مورد تاثیر بسزایی در امنیت وردپرس دارد.
دیدگاهها (0)
برای ثبت دیدگاه وارد شده یا ثبت نام کنید

ما از کوکی ها برای شخصی سازی تجربه شما استفاده می کنیم. با ادامه بازدید از این وب سایت، با استفاده ما از کوکی ها موافقت می کنید

بیشتر